Project omschrijving

Model

MG B

Prijs

Verkocht!

Informatie

Gegevens  
Bouwjaar 1978
Kleur British Racing Green
Interieur Autumn leaf
Cilinder 4 cylinder / 1.798 cc
PK 92
Versnellingen 4, handgeschakeld
Carrosserietype 2-deurs roadster

Het verhaal

Zó helemaal 1978; een soort van tijdcapsule! Met een érg goed gevoel biedt MG Sales Breda deze uitzonderlijke MGB aan, in decent British Racing Green, met smetteloos interieur in Autumn Leaf. De MG begon zijn lange leven in zonnig Californië, waar ze in 20 jaar tijd een luttele 33.000 mijl aflegde. Zoals veel MGB’s in die tijd, kwam ze in 1996 terug naar het oude Europa, en begon haar tweede loopbaan bij een Nederlandse eigenaar. Dit MG Car clublid heeft haar 23 jaar gekoesterd, en slechts gebruikt voor zonnige plezierritten. Na al die tijd, tikt ze net de 40.000 mijl aan.

Deze MG is ongerestaureerd, volkomen roestvrij en rijdt, stuurt en remt als nieuw. Wel is ze, omstreeks 1996, in Nederland voorzien van een nieuwe laklaag en werden in de Californische zon verduurde rubbers vernieuwd. Er is veel historie bewaard gebleven, zélfs facturen van de garage in Los Angeles. De MG is uitgevoerd met een tonneau cover, origineel RVS kofferrek en uitstekend werkende stereo.

Wij vernieuwden onlangs de koppeling, en gaven de MG een onderhoudsbeurt. Benieuwd? Kom haar bekijken in Breda, en maak een overtuigende proefrit! MG Garage Breda is dé MG specialist voor Zuidwest Nederland sinds 1996.

Aflevering

  • Volledige onderhoudsbeurt (MG Garage Breda).

Heeft u interesse in een prachtige MG?

Bel dan direct met Lodewijk via +31 6 53 44 09 58 of mail ons op info@mggaragebreda.nl

Kom in contact met ons